Ons Verhaal


Van kinds af aan hebben wij onze eigen boilies gedraaid. Naarmate de voerhoeveelheden stegen was hier moeilijk tegenaan te draaien. We hebben met boilies van diverse aasleverenciers gevist, maar eigenlijk konden wij nooit echt zeggen dat wij tevreden waren. Twijfelachtige kwaliteit, tegen hoge verkoopprijzen gaf uiteindelijk de doorslag om zelf onze eigen mixen aan te leveren om te laten draaien. Wij steken veel tijd en energie in onze hobby(passie) en willen zeker weten dat waar we mee vissen goed is en ook tegen een eerlijke prijs.

Het was in eerste instantie niet de bedoeling om buiten onze directe vriendengroep onze boilies te gaan verkopen. Door de groeiende vraag hebben wij besloten dit toch te doen. Inmiddels is Cuytenboilies zo groot geworden dat het professionele vormen begint aan te nemen!

Voordat Cuytenboilies bestond deelden wij onze passie al met elkaar onder de naam Running water. Dit waren enkele fanatieke(rivier) vissers, uit de vriendengroep. Zij delen door middel van met name sfeerbeelden, het in onze beleving echte karpervissen.
Vanwege de groei in vraag en aanbod binnen ons bedrijf, hebben wij een oplossing gevonden.
Op Zorgboerderij “Het gewone huis” waar Erik (1 van ons) werkt, zullen wij vanaf begin 2018 de inpak en verzend werkzaamheden verrichten.  Onder begeleiding van Frank en Coby zullen mensen met een beperking ons helpen met deze werkzaamheden. Wij zijn erg enthousiast over deze samenwerking!

Wij wensen iedereen veel visplezier! Komen wij ook u met onze boilies tegen aan de waterkant?